Burgemeester en wethouders schilderen en bouwen tijdens NL Doet

29 mei 2021
Algemeen
Aan de slag tijdens NL Doet
Credits/Fotograaf: 
Gemeente Leidschendam-Voorburg

De burgemeester en wethouders van de gemeente Leidschendam-Voorburg staken zaterdag 29 mei de handen uit de mouwen tijdens de landelijke vrijwilligersactie NL Doet. Bij Scouting Hubertus-Brandaan hielpen zij om de omgeving van het clubgebouw en de Vliethaven schoon te maken en twee bootjes te schilderen. Bij Stichting Vrienden van Signtaal werden picknicktafels in elkaar gezet en bloempotten gevuld, zodat cliënten deze zomer van het balkon kunnen genieten.

Burgemeester Klaas Tigelaar, namens het hele college: “We zijn er trots op om te zien hoeveel inwoners zich vandaag hebben ingezet voor een ander. Tuinen van verpleeghuizen zijn opgeknapt, muren van wijkcentra zijn geschilderd, schoolpleinen zijn opnieuw ingericht, speeltuinen zijn hersteld. Dit laat zien hoe belangrijk actieve inwoners voor de samenleving zijn. Juist nu.”

Vrijwilligerswerk

NL doet is een jaarlijks initiatief van Het Oranje Fonds om vrijwilligerswerk in de spotlights te zetten.
Inwoners van Leidschendam-Voorburg die interesse hebben in vrijwilligerswerk, kunnen contact opnemen met LV voor Elkaar via 070 337 0377 (maandag tot en met donderdag) en info@LVvoorelkaar.nl. Of bekijk de vrijwilligersvacatures op www.LVvoorelkaar.nl.

Collegeleden aan de slag tijdens NL Doet