De gemeente start proef met fleurige milieuparkjes

11 maart 2019
Algemeen

De milieuparkjes op het Oosteinde en de Marcellus Emantslaan in Voorburg zijn opgefleurd met kunstgras en -bloemen. Het gaat om een proef van enkele maanden. Het doel is dat er minder afval naast de containers wordt gezet.

Past afval niet in de container?

Afval dat niet in de container past is grofvuil. Zet afval niet naast de container, dat ziet er rommelig uit. Ook weet Avalex niet dat het er staat als het niet wordt doorgegeven, waardoor zij het niet op kunnen halen. Maak daarom altijd een grofvuilafspraak op www.avalex.nl/grofvuil. Dan wordt uw grofvuil gratis opgehaald!

Inleverpunt klein grofvuil Voorburg

Grofvuil wegbrengen kan natuurlijk ook. U bent welkom op alle milieustraten van Avalex. Op de Nieuwe Havenstraat 3b in Voorburg is vanaf zaterdag 16 maart 2019, eens per 2 weken, een inleverpunt voor klein grofvuil. U kunt hier kleine meubels, elektrische apparaten en metaal inleveren.

Bijplaatsingen weghalen door Clean Team

Staat er toch afval naast de container? Dan rijdt een speciaal team door de straten van Leidschendam-Voorburg om dit afval op te ruimen. Zij brengen het naar de milieustraten van Avalex, waar het afval dat is ingezameld wordt gesorteerd. Zo kunnen we afval weer recyclen. Ziet u bijgeplaatst afval bij de ondergrondse- of bovengrondse containers? Bel, mail of Twitter naar de klantenservice van Avalex, zodat zij het kunnen ophalen.