Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage

Gratis festival in Den Haag voor Ooievaarspashouders

11 september 2023
Algemeen nieuws

Zondag 17 september is het OP UITFestival in het Zuiderparktheater. Ooievaarspashouders maken tussen 12:00 en 17:00 uur kennis met activiteiten van de Ooievaarspas. Er zijn workshops, optredens van Fenna, Magic Melody en RootsRiders. En er is een loterij met prijzen.

Pashouders hebben vaak geen idee wat ze allemaal met de Ooievaarspas kunnen. Tijdens het festival krijgt iedereen de kans om te ontdekken wat er allemaal te doen is op het gebied van cultuur en sport. Door te kijken, maar ook door zelf te proberen. Voor alle leeftijden is er wel iets te doen.

Zuiderparktheater

Het OP UITfestival is van 12:00 tot 17:00 uur in het Zuiderparktheater. Dit is het openluchttheater, naast het zwembad in het Zuiderpark, Henriëtte Roland Holstweg 100 in Den Haag.

Groot feest

Op het festival maken bezoekers kennis met het cultuuraanbod van de Ooievaarspas. Zij kunnen genieten van enthousiaste optredens en meedoen aan verschillende workshops.Bijvoorbeeld Zumba dansen of swingen bij de Silent disco. De kleintjes spelen een potje Voetjebal. De gezelligste brassband van Den Haag opent het festival. Ook komt Fenna van NPO Zappelin langs. Oud deelnemer aan The Voice of Holland, Sebastiën van Dorp, verzorgt een spetterend optreden. Het festival eindigt om 17:00 uur met de RootsRiders. Zij geven dan een optreden met alle hits van Bob Marley. Pashouders kunnen daarnaast gratis meedoen aan de speciale loterij!