Hoogste punt nieuwbouw Kindcentrum Trampoline

6 maart 2020
Algemeen
Wethouder Juliette Bouw (gemeente Leidschendam-Voorburg), Krijn van Putten (Lucas Onderwijs), Agnes van Waardhuizen (directeur onderwijs KC Trampoline) Tine Oudshoorn (directeur Vlietkinderen) en Michelle van Die (clustermanager opvang) voor de nieuwbouw
Credits/Fotograaf: 
Yvonne Bood/Vlietkinderen

De nieuwbouw van Kindcentrum Trampoline bereikte afgelopen week haar hoogste punt. Wethouder onderwijs Juliette Bouw gaf donderdag 5 maart het teken om de vlag van het nieuwe kindcentrum te hijsen.

Ontdekplekken

Kinderen, hun ouders en omwonenden waren vandaag aanwezig om dit bijzondere moment mee te vieren. In de middag liepen de kinderen een sponsorloop om geld in te zamelen voor de inrichting van de buitenruimte van het kindcentrum; vol met ontdekplekken.

Opvang en onderwijs onder één dak

Basisschool Trampoline en Vlietkinderen kinderopvang vormen al enige tijd het Kindcentrum Trampoline. Hier is opvang en onderwijs voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar onder één dak. Nu nog in het gebouw van de school. Maar er wordt hard gewerkt aan een nieuw gebouw waarin onderwijs, dag- en buitenschoolse opvang en een peuterspeelzaal een plek krijgen. Zo sluiten onderwijs en opvang nog beter op elkaar aan. Een mooie plek in de wijk Duivenvoorde voor de kinderen en hun ouders.

Samenwerking

Het Kindcentrum Trampoline is een samenwerking tussen Lucas onderwijs, Vlietkinderen en de gemeente Leidschendam-Voorburg.