Huisartsenpost in HMC Antoniushove geopend

2 juli 2019
Algemeen

De nieuwe huisartsenpost in HMC Antoniushove is sinds 2 juli open. De huisartsenpost en de spoedeisende hulp in HMC Bronovo is sinds 1 juli 2019 gesloten. Voor spoedeisende klachten kunt u dus niet meer terecht in HMC Bronovo. Regio Haaglanden behoudt 3 huisartsenposten waar patiënten uit Den Haag, Voorburg, Wassenaar, Leidschendam en Rijswijk met spoedklachten buiten kantoortijden terecht kunnen. De andere 2 huisartsenposten zijn in HMC Westeinde en in het Haga Ziekenhuis.

Bezoek huisartsenpost altijd op afspraak

Heeft u met spoed in de avond, nacht, weekend of op een feestdag een dokter nodig? Kan uw klacht niet wachten tot het spreekuur van uw eigen huisarts? Bel dan eerst met Smash/Hadoks Acute zorg op (070) 346 96 69. De triagist die de telefoon beantwoordt stelt u vragen en beoordeelt de aard van uw klacht en het spoedniveau. Als u wordt doorverwezen naar een van de huisartsenposten dan is de locatie afhankelijk van uw gezondheidsklacht, de drukte op de huisartsenposten en dus niet waar u het dichtste bij bent.

Wie belt u bij spoed?

  • Bij levensgevaar belt u 112
  • Overdag tot 17:00 uur belt u voor een afspraak met uw eigen huisarts.
  • In avond, nacht, weekend en op feestdagen belt u voor een afspraak met de huisartsenpost (070) 346 96 69. Bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 17:00 uur tot 8:00 uur en in het weekend en op feestdagen 24 uur per dag.

Meer informatie over locaties en routes