Lichtjesavond Oosterbegraafplaats op 12 december 2018

22 november 2018
Algemeen
Credits/Fotograaf: 
Buro JP

De decembermaand is voor mensen die een dierbare hebben verloren vaak extra moeilijk. Het is ’s avonds vroeger donker en dat weerhoudt mensen er vaak van om de begraafplaats te bezoeken terwijl dit, juist nu, zo gewenst is. Daarom organiseert de gemeente Leidschendam-Voorburg voor de derde keer een lichtjesavond op woensdag 12 december 2018, van 18.30 – 20.30 uur, op de Oosterbegraafplaats, Rodelaan 64 in Voorburg.

Op deze avond wordt de begraafplaats verlicht met fakkels en men kan een kaarsje op een graf of bij het urnenplein plaatsen. Aan ieder die behoefte heeft een dierbare te herdenken wordt gedacht. Het is ook mogelijk een herdenkingstekst te schrijven en deze in een doorzichtige bol in de kerstbomen achter de aula te hangen. Daarnaast kunt u even opwarmen en samen zijn in de aula onder het genot van een warme drank en luisteren naar een strijkorkest van het Koninklijk Conservatorium.

Wij hopen van harte u te mogen begroeten op deze bijzondere avond.

Parkeren bij de begraafplaats is beperkt mogelijk. Daarom verzoeken wij u, indien mogelijk, lopend, met de fiets of OV naar de begraafplaats te komen.