Onderhoud Sluisbrug Leidschendam - 8 oktober 2018 tot en met februari 2019

7 februari 2019
Algemeen, Wegwerkzaamheden
kaart met omleidingsroute
Credits/Fotograaf: 
provincie Zuid-Holland

Sinds oktober 2018 voert de Provincie Zuid-Holland groot onderhoud uit aan de Sluis in Leidschendam. Inmiddels is de Zuidbrug opgeknapt en is de Noordbrug aan de beurt. Van maandag 28 januari tot en met vrijdag 1 februari wordt de brug uitgehesen en een tijdelijke brug teruggeplaatst.

Planning Noordbrug

Net als de Zuidbrug, wordt ook de Noordbrug onderhouden in de loods van Hollandia Services in Krimpen a/d/ IJssel. Tijdens het uithijsen, inhijsen en testen zijn er stremmingen.

  • 28 januari t/m 1 februari 2019: Uithijsen Noordbrug en plaatsen tijdelijke brug. Het autoverkeer, fietsers en voetgangers gebruiken de Zuidbrug.
  • 1 februari 16:00 uur tot begin maart 2019: Werkzaamheden aan de Noordbrug. Fietsers en voetgangers gebruiken de tijdelijke brug. Autoverkeer gebruikt de Zuidbrug.
  • 4 maart t/m 8 maart 2019: Weghalen tijdelijke brug. Terugplaatsen en testen Noordbrug. Het autoverkeer, fietsers en voetgangers gebruiken de Zuidbrug.

Actuele informatie

Actuele informatie over de werkzaamheden staat op de website van de provincie en in de BouwApp op Android of iPhone. Voor algemene vragen kunt u terecht bij het Klant Contact Centrum van de provincie Zuid-Holland, te bereiken per e-mail: zuidholland@pzh.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur: 070-441 6622.

Kijk voor de meeste actuele informatie op de website van de provincie Zuid-Holland