Oude Tolbrug Voorburg - 12 tot en met 20 januari 2019

11 januari 2019
Algemeen, Wegwerkzaamheden

De provincie Zuid-Holland voert vanaf 17 december onderhoud uit aan de Oude Tolbrug in Voorburg.

Wat gaat er gebeuren?

De werkzaamheden aan de Oude Tolbrug bestaan uit het compleet reinigen en herstellen van het metselwerk en beton. Ook wordt de aandrijving gecontroleerd en waar nodig vervangen. Daarnaast wordt de elektrotechnische installatie vervangen en wordt er een nieuwe slijtlaag op het wegdek aangebracht.

Planning en hinder

Vanaf 17 december vinden er voorbereidende werkzaamheden plaats. Op woensdag 19 december zijn er metingen gedaan op de brug. Van 12 tot en met 20 januari kan de brug alleen lopend of met de fiets aan de hand worden overgestoken. Het autoverkeer wordt omgeleid.

Van 9 tot en met 24 februari en van 5 tot en met 6 maart is de brug ’s nachts gestremd voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens die nachten langere wachttijden ervaren vanwege het openen en sluiten van de brug. Tijdens de werkzaamheden zal de brug een aantal keer een hele dag niet toegankelijk zijn. Als de data van deze stremmingen bekend zijn, worden deze gedeeld via de website en borden bij de brug.

Actuele informatie

Voor algemene vragen kunt u terecht bij Het Klant Contact Centrum van provincie Zuid-Holland, te bereiken per e-mail: zuidholland@pzh.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur: (070) 441 6622. Er is een inloopspreekuur op de zolder van landgoed Dorrepaal, tijdens de uitvoering elke dag van 10.00 uur tot 11.00 uur.

 

Kijk voor meest actuele informatie op de website van de provincie Zuid-Holland