Oude Tolbrug Voorburg - 5 en 6 maart 2019

1 maart 2019
Algemeen, Wegwerkzaamheden

De provincie Zuid-Holland voert onderhoud uit aan de Oude Tolbrug in Voorburg.

Wat gaat er gebeuren?

De werkzaamheden aan de Oude Tolbrug bestaan uit het compleet reinigen en herstellen van het metselwerk en beton. Ook wordt de aandrijving gecontroleerd en waar nodig vervangen. Daarnaast wordt de elektrotechnische installatie vervangen en wordt er een nieuwe slijtlaag op het wegdek aangebracht.

Planning en hinder

Vanaf 17 december 2018 is er gestart met de voorbereidende werkzaamheden. Op woensdag 19 december zijn er metingen gedaan op de brug. Van 9 tot en met 24 februari en van 5 tot en met 6 maart 2019 is de brug ’s nachts gestremd voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens die nachten langere wachttijden ervaren vanwege het openen en sluiten van de brug. Tijdens de werkzaamheden zal de brug een aantal keer een hele dag niet toegankelijk zijn. Als de data van deze stremmingen bekend zijn, worden deze gedeeld via de website en borden bij de brug.

Actuele informatie

Voor algemene vragen kunt u terecht bij Het Klant Contact Centrum van provincie Zuid-Holland, te bereiken per e-mail: zuidholland@pzh.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur: (070) 441 6622. Er is een inloopspreekuur op de zolder van landgoed Dorrepaal, tijdens de uitvoering elke dag van 10:00 uur tot 11:00 uur.

 

Kijk voor meest actuele informatie op de website van de provincie Zuid-Holland