Vliet Awards 2021: Wie verdient een prijs?

23 december 2021
Algemeen
logo Vliet Awards 2021
Credits/Fotograaf: 
Gemeente LV

Inwoners die het verschil hebben gemaakt in 2021 verdienen onze waardering en willen we graag in het zonnetje zetten. Dit doen we met de uitreiking van de Vliet Awards. Er is een prijs voor de categorie Sport en Vrijwilligers.

De twee betrokken wethouders, Van Eekelen van Sport en Kist van Welzijn, spreken hun waardering uit: “Het is fijn dat het afgelopen jaar de sportverenigingen, sporters en vele vrijwilligers zowel binnen als buiten weer actief bezig konden zijn. Het is belangrijker dan ooit om fit en gezond te blijven, maar ook sociaal betrokken te zijn bij de vele initiatieven in de gemeente. Of het nu gaat om iets kleins als een wandeling tegen eenzaamheid of iets groots zoals het organiseren van een sportevenement. We kunnen dit alleen met elkaar en zijn trots op alle betrokkenen die zich hiervoor inzetten!”

Sport- en vrijwilligersprijzen

Voor de sport- en vrijwilligersprijzen kunnen tot en met 23 januari kandidaten worden voorgedragen. Mensen die in 2021 het verschil maakten in de sport of juist voor een ander, als vrijwilliger komen in aanmerking voor de prijs. Voor deze twee thema’s kiest een deskundige jury uit alle aanmeldingen de genomineerden. Van 14 februari tot en met 27 februari kan het publiek gaan stemmen.Kandidaten voordragen voor verschillende categorieën kan via de website van de Vlietawards. Hier staan ook de spelregels en de deelnamevoorwaarden per categorie. Op vrijdag 4 maart is de feestelijke uitreiking van de Vliet Awards voor sport en vrijwilligers. Hoe de uitreiking er uitziet, hangt af van de dan geldende coronaregels.

Samenwerking

Voor de Vliet Awards werken gemeente, LVvoorElkaar en SenW samen om inwoners in het zonnetje te zetten.