Werkzaamheden Sluisbrug, Oude Tolbrug en Raadhuisstraat

8 januari 2019
Algemeen
plaatje wegwerkzaamheden

De komende weken vinden er diverse werkzaamheden plaats in Leidschendam-Voorburg. De provincie Zuid-Holland voert werkzaamheden uit aan de Sluisbrug en Oude Tolbrug. Stedin werkt aan kabels en leidingen in de Raadhuisstraat om WZH Vliethof van energie te voorzien. Houd rekening met extra reistijd. Automobilisten wordt geadviseerd zoveel mogelijk gebruik te maken van de aangegeven omleidingsroutes.

De data, werkzaamheden en omleidingsroutes staan hieronder op een rijtje:

Werkzaamheden Raadhuisstraat

Van 7 tot en met 18 januari voert Stedin werkzaamheden uit aan de kabels en leidingen in de Raadhuisstraat (Voorburg) om WZH Vliethof te voorzien van energie. Het verkeer komende van en richting de Kerkbrug wordt met behulp van tijdelijke verkeerslichten (buiten de spits) en verkeersregelaars (tijdens de spits) langs de werkzaamheden geleid. Houd rekening met extra reistijd als u van deze route gebruik maakt of kies een andere route.

Werkzaamheden Sluisbrug

Vanaf maandag 14 januari om 07.00 uur tot vrijdag 18 januari 16.00 uur voert de provincie Zuid-Holland werkzaamheden uit aan de Sluisbrug. De zuidelijke brug en vier sluisdeuren worden dan weer teruggeplaatst. Tijdens het terugplaatsen kunnen fietsers en voetgangers gebruik maken van de Noordbrug. Autoverkeer wordt omgeleid via de Sijtwendetunnel.

Werkzaamheden Oude Tolbrug

Van zaterdag 12 januari tot en met zondag 20 januari voert de provincie Zuid-Holland werkzaamheden uit aan de Oude Tolbrug. Voetgangers en fietsers (met de fiets aan de hand) kunnen dan alleen van de brug gebruik maken. Autoverkeer wordt omgeleid via Rijswijk (Haagweg/Laan van Hoornwijck) of de Binckhorst (Maanweg).

Kijk voor actuele informatie over de werkzaamheden van de Provincie aan de bruggen op:

De webpagina Sluisbrug of de BouwApp (Groot onderhoud Sluis Leidschendam)

De webpagina Oude Tolbrug