Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage

Zorg voor uzelf tijdens het Mantelzorgcafé

29 augustus 2023
Algemeen nieuws

Zorgt u voor een partner, familielid, vriend of vriendin? Dan weet u dat dit heel dankbaar, maar ook intensief kan zijn. Voor mantelzorgers is het soms moeilijk om ook goed voor zichzelf te zorgen. Om daarbij te ondersteunen, organiseert de gemeente Leidschendam-Voorburg samen met Woej, Florence en WZH dinsdag 26 september 2023 een Mantelzorgcafé.

Tijdens deze avond kunt u meedoen met een seminar over Givability, een soort omdenken. Ook is er een training mindfulness aan, waarbij u leert hoe u tot rust kunt komen. We sluiten de avond af met een borrel, waarbij u andere mantelzorgers kunt  ontmoeten en ervaringen uit kunt wisselen.

Het Mantelzorgcafé is van 19:00 tot 21:30 bij het Gemeentehuis aan het Raadhuisplein in Leidschendam. Aanmelden kon tot 17 september.

Kunt u er deze keer niet bij zijn, maar lijkt het u wel fijn om andere mantelzorgers te ontmoeten? Dan bent u van harte welkom bij de mantelzorgcafés die Woej, Florence en WZH elke maand organiseren. Kijk voor meer informatie op de website van WZH.