Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage

Afval

Heeft u een klacht over afval? Kijk waar u met uw klacht terecht kunt om het snel opgelost te krijgen.

Avalex App

Met de Avalex Appexterne-link-icoon regelt u al uw afvalzaken in een handomdraai. In de app kunt u de gratis digitale Avalexpas activeren, zodat u alleen nog maar uw telefoon hoeft mee te nemen als u naar de milieustraat gaat.

Goed om te weten

Avalex zorgt voor het verwerken van uw grofvuil. Kijk op www.avalex.nl voor meer informatie over het brengen of laten ophalen van grofvuilexterne-link-icoon.

Weten welk afval in welke afvalbak hoort? Kijk op www.afvalscheidingswijzer.nlexterne-link-icoon.

Wilt u weten waar de dichtstbijzijnde afvalcontainer is? Of wilt u weten wanneer uw eigen afvalcontainer geleegd wordt? Kijk op de kalender en kaart van Avalexexterne-link-icoon.

Avalex zorgt voor verwerken van uw klein chemisch afval. Kijk op www.avalex.nl voor meer informatie over het wegbrengen van klein chemisch afvalexterne-link-icoon.

Avalex zorgt voor het legen en goed functioneren van verzamelcontainers. Kijk op www.avalex.nl voor meer informatie over het melden van een volle verzamelcontainer of een storingexterne-link-icoon.

Avalex zorgt voor het inzamelen en verwerken van uw afval. Kijk op www.avalex.nl voor het melden van een vergeten minicontainerexterne-link-icoon.