Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage

Annette Peeters

"Liefde is het enige dat vermenigvuldigt als je het deelt"

Jullie trouwdag, de dag dat de liefde gevierd wordt. Jullie gaan een belangrijke stap in jullie relatie zetten, namelijk volmondig ‘ja’ tegen elkaar zeggen. Wellicht kijk je al vol enthousiasme en spanning uit naar deze dag! En misschien heb je al in gedachten hoe de ceremonie eruit moet zien. Samen met jullie bereid ik een onvergetelijke ceremonie voor, vol warmte, liefde en humor.

Huwelijk is geen woord, maar een werkwoord en dat begint natuurlijk bij de voorbereiding. Voorafgaand aan de huwelijksdag hebben we een kennismakingsgesprek waarbij we alle wensen en verwachtingen bespreken. Tijdens dit gesprek zal ik vragen stellen om jullie zo goed mogelijk te leren kennen. Daarna ga ik aan de slag om een mooie speech te schrijven waar jullie en de bruiloftsgasten van kunnen genieten. Het is jullie dag, jullie ceremonie en jullie ja-woord. Graag luister ik naar de wensen en geef ik uitleg en advies.

Mijn naam is Annette Peeters-van der Wijk, ik ben getrouwd en heb twee zoons. In het dagelijkse leven werk ik met veel plezier als leidinggevende van een secretariaat bij een organisatie in Den Haag en daarnaast ben ik trouwambtenaar in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Ik hou van reizen, koken en van gezelligheid met mijn familie en vrienden. En natuurlijk ben ik gek op alles wat met huwelijken te maken heeft.

Het is voor mij een eer om, voor een klein stukje, deel uit te mogen maken van de meest bijzondere dag in jullie leven, een dag die gevierd wordt samen met familie en vrienden.