Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage

Geldzorgen

Moet u meer geld uitgeven dan er binnenkomt of moet de verwarming lager omdat u de energiekosten niet meer kunt betalen? U bent niet de enige die zich wel eens zorgen maakt over geld. Wacht niet te lang met het vinden van een oplossing. Wij helpen u op weg naar de juiste hulpverlenende organisaties.

Kom langs bij ons PING loket

Iedere maandagochtend van 10:00 tot 12:00 uur kunt u langsgaan bij het PING (Persoonlijk in Geld) loket in de Bibliotheek aan de Vliet, Fluitpolderplein 5 in Leidschendam.

In de bibliotheek is ook het Sociaal Servicepunt. Hier kunt u terecht met al uw vragen. Stelt u liever uw vraag via de telefoon of e-mail? Bel het Sociaal Servicepunt via 070 205 7000 of stuur een mail naar info@sociaalservicepunt.nl.

Bel anoniem

Wilt u bellen zonder dat u hoeft te zeggen wie u bent? Bel dan gratis naar het landelijke telefoonnummer voor hulp bij geldzorgen 0800 8115. Medewerkers luisteren zonder oordeel naar uw verhaal en denken met u mee. U kunt ook online met hen chatten via de website 0800 8115.

Online test

Via Geldfit.nl beantwoordt u 5 vragen en krijgt u tips om financieel fit te blijven of te worden. Hier vindt u ook de ervaringen van anderen. Voor (zelfstandig) ondernemers is er Geldfit Zakelijk.

Zelf aan de slag