Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage

Linda Zuidema - Millenaar

"Het is voor mij geslaagd als ik een mooi volmondige ja-woord hoor en iedereen geniet van deze mooie ceremonie!"  

Vol spanning sta je te wachten voor die deur. De deur van de trouwzaal. Je hoort bekende stemmen, je hoort het liedje, je krijgt kippenvel van gezonde spanning. Jouw aanstaande knijpt even in jouw hand. De deur gaat open en lopen naar de trouwambtenaar... Welkom lief bruidspaar! 

Naar dat ene moment hebben jullie samen uitgekeken. Nu is het de taak aan de trouwambtenaar om van jullie verhaal een mooie speech te maken waar jullie Ja-woord het hoogtepunt zal zijn.

Ik ben Linda Zuidema-Millenaar, moeder van 3 zoons, getrouwd met een echte Fries en woonachtig in Leidschendam. Naast het mooie werk dat ik heb als leerkracht, heb ik ook een hele creatieve kant. Dat kan ik helemaal kwijt in het taarten maken. Wat begon als een grapje is een beetje uit de hand gelopen. Maar met heel veel plezier maak ik nu inmiddels al een paar jaar zo af en toe (bruids)taarten.  

Ik ben enthousiast aangelegd en kijk uit naar het voorgesprek met jullie als aanstaand bruidspaar. In dit gesprek wil ik heel veel van jullie weten. Ik hoor graag wat jullie wensen zijn tijdens jullie ceremonie!