Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage

Onderzoek klanttevredenheid

Elke dag werken we aan het actueel houden van de website met begrijpelijke en goed vindbare informatie. Maar wat vindt u er eigenlijk van? U kunt met een smiley op onze website, bij een digitaal formulier of onder een e-mail van de gemeente aangeven hoe tevreden u bent over de dienstverlening.

Wat u moet weten

Beoordelen is eenvoudig: door te klikken op een smiley geeft u aan hoe tevreden u bent . Na uw keuze kunt u een toelichting geven. Het invullen kost ongeveer een halve minuut. Wij ontvangen graag uw mening. Hiermee kunnen we onze dienstverlening verder verbeteren.

Uw reactie

In uw beoordeling kunt u aanvullende informatie geven. Dit geeft ons inzicht in wat we goed doen of nog kunnen verbeteren. Een tekstaanpassing kunnen we snel doen. Soms kost het meer inspanning en dus ook meer tijd om zaken aan te passen aan uw wensen

Anoniem

Uw reactie is altijd anoniem. Dat betekent dat u feedback kunt geven zonder dat uw naam of IP-adres bij ons bekend is. Omdat we geen contactgegevens van u krijgen, kunnen we niet reageren op vragen.