Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage

Thea Meijer - Van Staveren

“Mijn streven is een ontspannen sfeer, zodat je de huwelijksvoltrekking echt beleeft”

Sinds 1987 sluit ik met veel plezier huwelijken en na al die jaren omschrijven bruidsparen mij nog steeds als betrokken, passievol, warm, enthousiast en persoonlijk. Het is een groot voorrecht dat ik een steentje mag bijdragen aan zo´n belangrijke gebeurtenis in het leven van 2 mensen. Ieder bruidspaar is uniek en dat vraagt iedere keer weer een andere benadering van mij. Eigen inbreng is  mogelijk, zoals betrekken van (eigen) kinderen bij de ceremonie of elkaar toespreken.
Jullie wensen als bruidspaar staan centraal en ik hoop dat ik jullie vooraf vertrouwen kan geven, zodat je met veel plezier naar je trouwdag kunt toeleven. Als je als bruidspaar ontspannen bent, dan kun je de huwelijksvoltrekking echt beleven.

Naast mijn werk als trouwambtenaar ben ik opleidingsadviseur geweest. Nu geniet ik van mijn gezin, kleinkinderen, familie en vrienden. Verder is er nog tijd voor reizen, fietsen, wandelen en fotograferen. Behalve op donderdag ben ik alle dagen beschikbaar voor een huwelijksvoltrekking.

Terug naar Onze trouwambtenaren