Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage

Warsha Mangre

"In deze tijden is het belangrijk dat er positiviteit is in de wereld. Wat is er nu mooier dan om jullie liefde te vieren!"

Zelf ben ik 25 jaar samen met mijn leuke man en hebben wij 3 lieve kinderen gekregen. We zijn inmiddels al een aantal jaar geleden getrouwd in het mooie stadhuis van Leidschendam. In het dagelijks leven ben ik met veel plezier werkzaam in het sociale domein.

Vroeger kwam ‘Love letters’ op tv en dan zat ik aan de buis gekluisterd. Om naar het bruidspaar te kijken, maar ook naar de mooie rol van de trouwambtenaar. De trouwambtenaar had immers een mooie taak op de avond.

Ik ben zelf altijd nieuwsgierig van aard geweest en houd ervan om mensen naar hun persoonlijke verhaal te vragen. Ik ben geïnteresseerd in mooie verhalen. En ja, wat is er nu mooier dan het te hebben over de liefde?

Tijdens ons kennismakingsgesprek vertellen jullie iets over jezelf en hoor ik graag wat jullie wensen zijn. Ik vind het belangrijk dat de ceremonie gaat zoals jullie dat graag zouden willen, rustig of juist met een beetje dynamiek, formeel of juist informeel. Er is altijd ruimte voor jullie ideeën, bijvoorbeeld voor persoonlijke geloftes of mooi geschreven woorden van een dierbare. Ik zal mijn best doen om jullie zo goed mogelijk te leren kennen tijdens het voorgesprek.

Ik vind het belangrijk om er een persoonlijke ceremonie van te maken, waarin jullie en jullie liefde voor elkaar goed wordt weergegeven.