Werken bij Leidschendam-Voorburg

Dat betekent, werken voor een sociale en ondernemende gemeente met ongeveer 75.000 inwoners. We werken aan de gezamenlijke ambitie om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan de inwoners, bedrijven en instellingen. We stimuleren eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid van onze medewerkers. We werken flexibel, tijd- en plaats onafhankelijk, vanuit eigen verantwoordelijkheid en zetten in op zelfsturing. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid.

Vacatures

 • Medewerker handhaving verkeer/APV

  Wil jij bijdragen aan de veiligheid en leefbaarheid binnen de gemeente? Als medewerker handhaving verkeer/APV kun jij hier het verschil in maken. Solliciteer nu!

   

 • Adviseur dienstverlening

  Ben je ambitieus, een verbinder, en heb je hart voor dienstverlening?  Dan zoeken wij jou! Een mooie kans om te groeien in een leuke baan bij een gemeente die ambitie heeft de dienstverlening dichter bij de mensen te brengen.

 • Senior beleidsontwikkelaar met focus op wonen

  Als senior beleidsontwikkelaar ontwikkel, implementeer en evalueer je beleid op meerdere complexe en brede beleidsterreinen met grote bestuurlijke en maatschappelijke impact. Het beleid waar je aan werkt is veelal strategisch van aard en heeft een lange doorlooptijd. Je werkt dus aan meerjarige ‘producten’ rond maatschappelijke en ruimtelijke ontwikkeling. Voor deze functie ligt de focus op wonen. Waarbij je je bezig houdt met het lokale woonbeleid en de woonopgaven. Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer dan snel!

 • Inkoopadviseur

  Ben jij op zoek naar een inkoopfunctie met veel vrijheid en zelfstandigheid om de functie naar een hoger niveau te brengen. Ben je daarnaast de stevige, onafhankelijke en ervaren adviseur waar wij naar op zoek zijn? Lees dan snel verder!

Open sollicitatie en stageverzoeken

Een open sollicitatie wordt niet in behandeling genomen. Een stageverzoek zullen we per geval beoordelen. Het actuele vacature- en stage aanbod kunt u vinden op deze pagina. Onze tijdelijke vacatures worden gepubliceerd op www.flextender.nl. Hier kunt u zich als leverancier registreren om mee te dingen naar een inhuuropdracht.