Werken bij Leidschendam-Voorburg

Dat betekent, werken voor een sociale en ondernemende gemeente met ongeveer 75.000 inwoners. We werken aan de gezamenlijke ambitie om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan de inwoners, bedrijven en instellingen. We werken informatiegestuurd en zijn toekomstgericht. We stimuleren klantgerichtheid en het nemen van eigen initiatief. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid. Het medewerkersonderzoek 2019-2020 wees uit dat medewerkers het vertrouwen van hun werkgever waarderen en dat het hen zelfstandiger en flexibeler maakt. Deze positieve waardering leverde het keurmerk 'Beste werkgever' op.

Vacatures

  • Open sollicitatie stage

    Ben jij bekend met onze mooie gemeente Leidschendam-Voorburg? Er is hier van alles te doen, zowel voor inwoners als voor mensen uit de omgeving. Denk daarbij aan recreëren op het water en in het groen, maar je vermaakt je hier ook uitstekend met leuke winkels en (cultuur)historie. Onze gemeente biedt jaarlijks stageplekken aan om studenten de kans te bieden om zichzelf te laten zien. Tijdens een stage bij onze gemeente werk je aan je persoonlijke ontwikkeling onder begeleiding van een professional op je vakgebied.
     

  • Senior beleidsontwikkelaar Onderwijshuisvesting

    Ben jij een ondernemende en omgevingsbewuste beleidsprofessional? En ben je toe aan een volgende stap waarin je samen met collega’s je tanden mag zetten in uitdagende vraagstukken op het gebied van onderwijshuisvesting en gemeentelijk maatschappelijk vastgoed? Dan leren we je graag kennen!
     

Open sollicitatie en tijdelijke opdrachten

Een open sollicitatie wordt niet in behandeling genomen. Onze tijdelijke opdrachten worden gepubliceerd op www.flextender.nl. Hier kunt u zich als leverancier registreren om mee te dingen naar een inhuuropdracht.

 

Beste werkgever 2019-2020 gekozen door werknemers