Werken bij Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg is een sociale en ondernemende gemeente met ongeveer 75.000 inwoners. We werken aan de gezamenlijke ambitie om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan de inwoners, bedrijven en instellingen. We werken informatiegestuurd en zijn toekomstgericht. We stimuleren klantgerichtheid en het nemen van eigen initiatief. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid. Het medewerkersonderzoek 2019-2020 wees uit dat medewerkers het vertrouwen van hun werkgever waarderen en dat het hen zelfstandiger en flexibeler maakt. Deze positieve waardering leverde het keurmerk 'Beste werkgever' op.

Vacatures

 • Adviseur Ruimtelijke Plannen

  De gemeente Leidschendam-Voorburg staat voor meerdere mooie uitdagingen. We willen ruimte bieden aan ruimtelijke initiatieven die bijdragen aan onze gemeentelijke ambities. Bovendien willen we de Omgevingswet soepel en snel implementeren. Om dit succesvol te kunnen doen zoeken we een enthousiaste jurist ruimtelijke plannen die als spin in het web wil dienen!
   

 • medewerker Uitkeringsadministratie

  Accuraat en gestructureerd werken gaat jou van nature gemakkelijk af, zelfs wanneer je moet werken in een soms stressvolle situatie. Als medewerker Uitkeringsadministratie ben je zowel financieel als administratief sterk. Je beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel. In het kort zorg je voor alle administratieve handelingen om uitkeringen correct en op tijd uit te betalen aan onze cliënten. Je doet dit met een warm hart en een scherp oog.

 • Consulent Inkomen Bijzondere Bijstand Nuggers

  Een Consulent Inkomen Bijzondere Bijstand Nuggers richt zich op het proces omtrent de aanvraag bijzondere bijstand van inwoners die geen actieve uitkering van de gemeente ontvangen.

 • Teamleider Klantcontactcentrum

  Ben jij de inspirerende en verbindende leidinggevende die wij zoeken? Richt jij je op de best mogelijke dienstverlening? Is jouw antwoord ‘Ja’ op deze vragen, dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Consulent zorg

  Als Consulent Zorg behandel je meldingen en aanvragen rondom (sociale) ondersteuning.

 • Afdelingshoofd Veiligheid, toezicht en handhaving

  Bijdragen aan de verbetering van de leefbaarheid en veiligheid in het dynamische Leidschendam-Voorburg. Wij zoeken een ervaren en stevige manager met kennis van zaken rondom openbare orde en veiligheid, toezicht en handhaving. Schakelen tussen beleid en daadkracht in de uitvoering, politieke tact en oog voor de dynamische praktijk: zijn dit uitersten die jou passen en uitdagen? Reageer dan op deze functie!

 • Operationeel bouwkundige

  Ben jij een bouwkundige met installatietechniek ervaring? Of ben je een bouwkundige met gemeentelijke ervaring die graag contacten onderhoudt met huurders? Spreekt het je aan om bij een ambitieuze werkgever te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
   

 • Senior beleidsadviseur economie, recreatie en toerisme

  Wil jij je bezighouden met uiteenlopende onderwerpen op het gebied van economie, recreatie & toerisme, zoals een vitale lokale economie met voldoende ruimte voor bedrijvigheid en een goed voorzieningenniveau? Wil jij Leidschendam-Voorburg op economisch vlak vertegenwoordigen in regionale samenwerkingsverbanden zoals de Metropoolregio Rotterdam Den Haag? Werk je graag samen in een enthousiast team aan concrete projecten en opgaven om zo een gunstig ondernemersklimaat te creëren? Dan moet je snel onze vacature lezen en wellicht kunnen wij meer voor elkaar betekenen!
   

 • Beleidsadviseur cultureel erfgoed en monumenten

  Wil jij werken in een gemeente met ontzettend veel en divers erfgoed? Drie provinciale erfgoedlijnen komen in onze gemeente bij elkaar. Denk aan de Romeinse Limes Unesco Werelderfgoed met Kanaal van Corbulo en Forum Hadriani. De Landgoederenzone, De Trekvaart langs de Vliet, Huygens en Hofwijck, de Stompwijkse Paardendagen, Spinoza, bijna 1.000 rijks- en gemeentelijke monumenten. Lever jij een bijdrage aan de opgave om de erfgoedwaarden te versterken bij het bouwen van duizenden nieuwe woningen? Hoe laat je cultureel erfgoed van meerwaarde zijn bij ontwikkelingen binnen onze gemeente? Dat is een van de uitdagingen als erfgoedspecialist in de gemeente Leidschendam-Voorburg.
  Werk je graag samen in een enthousiast team aan concrete projecten en opgaven? Dan moet je snel onze vacature lezen en wellicht kunnen wij meer voor elkaar betekenen!
   

Open sollicitatie, stageverzoek en tijdelijke opdrachten

Lees meer over open sollicitaties en het aanmaken van job alerts op de website van ons samenwerkingsverband in de regio: Werken in Haaglanden.

Onze tijdelijke opdrachten worden gepubliceerd op www.flextender.nl. Hier kunt u zich als leverancier registreren om mee te dingen naar een inhuuropdracht.

 

Beste werkgever 2019-2020 gekozen door werknemers