Werken bij Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg is een sociale en ondernemende gemeente met ruim 75.000 inwoners. We werken met ongeveer 650 mensen aan de gezamenlijke ambitie om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan de inwoners, bedrijven en instellingen. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. Wij zoeken bewust de verbinding met elkaar onder het motto: vertrouwen, verbinden en verantwoordelijkheid.

Vacatures

 • Beheerder verkeer

  In de veelzijdige en afwisselende functie van Beheerder Verkeer ben je verantwoordelijk voor het in stand houden en verbeteren van kwaliteit van de verkeersvoorzieningen exclusief verkeersregelinstallaties in de openbare ruimte en lever je verkeersinhoudelijke bijdragen aan infrastructuurprojecten en/of gebiedsontwikkelingen. Tevens heb je een adviserend rol en ben je intern opdrachtgever voor integrale projecten. Herken jij jezelf in dit profiel? Lees dan snel verder!

 • Directievoerder

  Als directievoerder ben je verantwoordelijk voor de organisatie en begeleiding van cultuurtechnische werkzaamheden. Je bent dé onderhandelaar met opdrachtnemers over verrekenprijzen, bestekwijzigingen en bijkomende werkzaamheden. Je behartigt de belangen van andere vakdisciplines binnen de werken de openbare ruimte.
   

 • Senior beleidsmedewerker wonen

  Ben jij een slagvaardige beleidsprofessional die actuele vraagstukken op gebied van wonen kan aanpakken? Word je enthousiast van inhoud, een dynamisch werkveld en het samenwerken met uiteenlopende partijen? Dan leren we je graag kennen!
   

 • Allround medewerker


  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde allround medewerker die graag een steentje bijdraagt aan het onderhoud van onze openbare ruimte binnen onze mooie gemeente. Ben jij een bezige bij met groene vingers en wil jij graag deel uitmaken van ons team? Lees onderstaande vacature en reageer snel!
   

 • Stagiair(e) Jeugdconsulent


  Ben jij op zoek naar een stage en doe je graag praktijkervaring op als Jeugdconsulent? Dat kan bij ons!

 • Medewerker Burgerzaken (front office)


  Onze afdeling Burgerzaken, zorgt voor alle officiële momenten en documenten van onze inwoners. Van een nieuw paspoort, tot een geboorteaangifte tot een huwelijk, wij zorgen dat dit goed en prettig geregeld wordt. Vind jij een goede sfeer, collegialiteit en dienstverlening aan onze inwoners net zo belangrijk? En heb jij al een beetje kennis of ervaring met het vakgebied van Burgerzaken? Wij zoeken twee nieuwe collega’s voor ons team, op het vakgebied van de frontoffice Burgerzaken.
   

 • Consulent werk regulier of statushouders

  Ben jij goed in het houden van regie, resultaatgericht en heb jij affiniteit met verschillende soorten mensen? 

 • Allround medewerker (leerwerkplek)

  Wij zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde Mbo-studenten, die graag praktijkervaring willen opdoen en een steentje willen bijdragen aan het onderhoud van onze openbare ruimte binnen onze mooie gemeente. Ben jij een bezige bij met groene vingers en wil jij graag deel uitmaken van ons team? Lees onderstaande vacature en reageer snel! Wij bieden namelijk voor jou een Beroeps Begeleidende Leerweg aan.
   

 • Afdelingshoofd Bedrijfsvoering

  Bijdragen aan de maatschappelijke opgaven van Leidschendam-Voorburg door kwalitatief hoogwaardig en integraal advies. Wij zoeken een ervaren en stevige manager met kennis van zaken op het gebied van bedrijfsvoering. Schakelen tussen strategische adviezen en daadkracht in de operationele vraagstukken, politieke tact en oog voor de dynamische praktijk: zijn dit uitersten die jou passen en jou uitdagen? Reageer dan op deze functie!

 • Afdelingshoofd Maatschappelijke - en Ruimtelijke Ontwikkeling

  Bijdragen aan een duurzame en leefbare groene stad met de beste duurzame oplossingen en voorzieningen voor en met de inwoner. Wij zoeken een ervaren en stevige manager met kennis van zaken rondom sociale en ruimtelijke opgaven. Schakelen tussen beleid en daadkracht in de uitvoering, politieke tact en oog voor de dynamische praktijk: zijn dit uitersten die jou passen en jou uitdagen? Reageer dan op deze functie!

Open sollicitaties, stageverzoeken en tijdelijke opdrachten

Lees meer over het aanmaken van job alerts op de website van ons samenwerkingsverband in de regio: Werken in Haaglanden.

Onze tijdelijke opdrachten worden gepubliceerd op www.flextender.nl. Hier kunt u zich als leverancier registreren om mee te dingen naar een inhuuropdracht. Wanneer er een stageplaats vacant is binnen onze organisatie kunt u deze terugvinden in het vacatureoverzicht. Op dit moment nemen we geen open sollicitaties in behandeling.