Werken bij Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg is een sociale en ondernemende gemeente met ruim 75.000 inwoners. We werken met ongeveer 650 mensen aan de gezamenlijke ambitie om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan de inwoners, bedrijven en instellingen. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. Wij zoeken bewust de verbinding met elkaar onder het motto: vertrouwen, verbinden en verantwoordelijkheid.

Vacatures

 • Consulent Jeugd

  Ben je dienstverlenend, zet je je graag in voor kinderen en hun gezin en ben je op zoek naar een leuke functie in een professioneel fijn team? Solliciteer dan nu!

 • Gedragswetenschapper

  Belangrijk om te weten: in verband met het aantal beschikbare uren, wordt deze functie van gedragswetenschapper gecombineerd met de functie van jeugdconsulent. In deze rol ben je dan 8 uur werkzaam als gedragswetenschapper en 24 – 28 uur als jeugdconsulent. Zie de openstaande vacature van jeugdconsulent voor bijpassende (arbeids)voorwaarden.

  Wij zijn op zoek naar een gedragswetenschapper die ons goed lopend en ontzettend leuk jeugdteam van ruim 20 professionals wil ondersteunen in de vakinhoudelijke ontwikkeling en kwaliteitsbewaking
   

 • Junior beleidsadviseur onderwijs

  Ben jij een enthousiast en ondernemend persoon? Zoek je een uitdaging met een groot maatschappelijk belang? Wil jij samen met het onderwijs en de maatschappelijke organisaties de jeugd in Leidschendam-Voorburg nog beter ondersteunen in het opgroeien? Werk je graag in een enthousiast team met superleuke collega’s? Ben je net klaar met je opleiding en vol energie om te starten op de arbeidsmarkt? Dan leren we je graag kennen!

 • Financieel administratief medewerker beheer en exploitatie vastgoed

  Als medewerker beheer en exploitatie vastgoed ben je verantwoordelijk voor het up to date houden van de eigendommen van het gebouwde en ongebouwde vastgoed van de gemeente in het vastgoedmanagementsysteem (VGMS). Het verzorgen van de aanlevering, van (de) huren, erfpachten en rechten van opstal (etc.) en inningen van de gemeentelijke objecten, bij de afdeling Financiën. Daarnaast houd je je bezig met het doorbelasten van kosten.

   

Open sollicitatie, stageverzoek en tijdelijke opdrachten

Lees meer over open sollicitaties en het aanmaken van job alerts op de website van ons samenwerkingsverband in de regio: Werken in Haaglanden.

Onze tijdelijke opdrachten worden gepubliceerd op www.flextender.nl. Hier kunt u zich als leverancier registreren om mee te dingen naar een inhuuropdracht.

 

Beste werkgever 2019-2020 gekozen door werknemers