Werken bij Leidschendam-Voorburg

Dat betekent, werken voor een sociale en ondernemende gemeente met ongeveer 75.000 inwoners. We werken aan de gezamenlijke ambitie om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan de inwoners, bedrijven en instellingen. We stimuleren eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid van onze medewerkers. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid. Het medewerkersonderzoek 2019-2020 wees uit dat medewerkers het vertrouwen van hun werkgever waarderen en dat het hen zelfstandiger en flexibeler maakt. Deze positieve waardering leverde het keurmerk “Beste werkgever” op.

Vacatures

  • Stedenbouwkundig adviseur

    Ter versterking van het team Locatie Ontwikkeling zijn wij op zoek naar een stedenbouwkundig adviseur. Als stedenbouwkundige richt jij je op het realiseren van ruimtelijke initiatieven en projecten en ben je verantwoordelijk voor de advisering over en begeleiding van verschillende ruimtelijke opgaven. De focus ligt hierbij op het uit (laten) voeren van gebieds- en locatieontwikkelingsprojecten zowel in het stedelijk als in het landelijk gebied. Word jij hier enthousiast van? Dan leren we je graag kennen!

Open sollicitatie en stageverzoeken

Een open sollicitatie wordt niet in behandeling genomen. Een stageverzoek zullen we per geval beoordelen. Het actuele vacature- en stage aanbod kunt u vinden op deze pagina. Onze tijdelijke vacatures worden gepubliceerd op www.flextender.nl. Hier kunt u zich als leverancier registreren om mee te dingen naar een inhuuropdracht.

 

Beste werkgever 2019-2020 gekozen door werknemers