Werken bij Leidschendam-Voorburg

Leidschendam-Voorburg is een sociale en ondernemende gemeente met ruim 75.000 inwoners. We werken met ongeveer 650 mensen aan de gezamenlijke ambitie om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan de inwoners, bedrijven en instellingen. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. Wij zoeken bewust de verbinding met elkaar onder het motto: vertrouwen, verbinden en verantwoordelijkheid.

Vacatures

 • Heffingsambtenaar / Sr. beleidsmedewerker belastingen en WOZ

  Topteam zoekt heffingsambtenaar! Onze huidige heffingsambtenaar gaat in 2023 van zijn pensioen genieten en gaat zijn vervanger tot die tijd meenemen in de uitdagingen van het vak en -onze gemeente. Daarnaast staat een ervaren team, om samen met de nieuwe heffingsambtenaar het werkveld van belastingen en WOZ op financieel en politiek bestuurlijk niveau, binnen de bestaande wetgeving, vorm te geven. Heb je interesse of vragen? Bel via 14 070 en vraag naar Rianne van Beek, of solliciteer via onderstaande knop.
   

 • Allround medewerker (leerwerkplek)

  Wij zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde Mbo-studenten, die graag praktijkervaring willen opdoen en een steentje willen bijdragen aan het onderhoud van onze openbare ruimte binnen onze mooie gemeente. Ben jij een bezige bij met groene vingers en wil jij graag deel uitmaken van ons team? Lees onderstaande vacature en reageer snel! Wij bieden namelijk voor jou een Beroeps Begeleidende Leerweg aan.
   

 • Planeconoom

  Ter versterking van de vakgroep Planeconomie binnen het team Locatieontwikkeling, zijn wij op zoek naar een Planeconoom. Wil jij als planeconoom werken bij een gemeente? Wil jij verder groeien in dit mooie vak in een leuk team? Ben je leergierig en ben jij iemand die zijn mouwen opstroopt? En wil je een werkgever die in 2020 is uitgeroepen tot ‘beste werkgever’? Dan zoeken wij jou als planeconoom.
   

 • Handhaver verkeer/APV

  Wil jij bijdragen aan de veiligheid en leefbaarheid binnen deze leuke gemeente? Als servicegerichte handhaver verkeer/APV kun jij hier het verschil in maken.

 • Beleidsontwikkelaar Onderwijs

  Ben jij enthousiast en ondernemend? Zoek je een uitdaging met een groot maatschappelijk belang? Wil je samen met het onderwijs en de maatschappelijke organisaties de jeugd in Leidschendam-Voorburg nog beter ondersteunen in het opgroeien? Werk je graag in een enthousiast team met superleuke collega’s? Heb je werkervaring als beleidsadviseur in het sociaal domein en vind je het een uitdaging om complexe vraagstukken met onze partners op te lossen? Dan leren we je graag kennen!

 • Senior medewerker Financiële-Administratie


  Ben jij een verbinder, heb jij (gemeentelijke) boekhoudkundige kennis, ligt jouw kracht in het inhoudelijk aansturen van de financiële administratie en heb je affiniteit met het inrichten en beheren van boekhoudkundige applicaties, heb je kennis op het snijvlak van functioneel applicatiebeheer en de gemeentelijke boekhouding? Dan is de functie van seniormedewerker financiële administratie wel wat voor jou! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor 36 uur per week.

 • Trouwambtenaar (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand)

  Wil jij een bijdrage leveren aan een unieke en onvergetelijke dag voor een bruidspaar? Heb je gevoel voor het moment, kun je met woorden en gevoel mensen raken en hou je jezelf goed staande voor een groep? Wij zoeken een bijzonder persoon voor de bijzondere taak van Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (Babs) in de gemeente Leidschendam-Voorburg.
   

 • MBO - Stagiaire gezocht voor team Financiële Administratie

  Met ingang van september 2022 is het team financiële administratie op zoek naar een stagiaire voor 20-36 uur per week. Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waarbij je meer inzicht krijgt in de processen binnen dit team? Lees dan snel verder!

 • Inkoopadviseur

  Gaat jouw hart sneller kloppen van het inkopen van leveringen, diensten en werken in een leuke en uitdagende werkomgeving? Ben jij op zoek naar een inkoopfunctie met veel vrijheid en zelfstandigheid om de functie naar een hoger niveau te brengen?  Ben je een stevige, onafhankelijke en ervaren adviseur? Dan zijn we op zoek naar jou!

Open sollicitaties, stageverzoeken en tijdelijke opdrachten

Lees meer over het aanmaken van job alerts op de website van ons samenwerkingsverband in de regio: Werken in Haaglanden.

Onze tijdelijke opdrachten worden gepubliceerd op www.flextender.nl. Hier kunt u zich als leverancier registreren om mee te dingen naar een inhuuropdracht. Wanneer er een stageplaats vacant is binnen onze organisatie kunt u deze terugvinden in het vacatureoverzicht. Op dit moment nemen we geen open sollicitaties in behandeling.