Werken bij Leidschendam-Voorburg

Dat betekent, werken voor een sociale en ondernemende gemeente met ongeveer 75.000 inwoners. We werken aan de gezamenlijke ambitie om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan de inwoners, bedrijven en instellingen. We werken informatiegestuurd en zijn toekomstgericht. We stimuleren klantgerichtheid en het nemen van eigen initiatief. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid. Het medewerkersonderzoek 2019-2020 wees uit dat medewerkers het vertrouwen van hun werkgever waarderen en dat het hen zelfstandiger en flexibeler maakt. Deze positieve waardering leverde het keurmerk 'Beste werkgever' op.

Vacatures

 • Planeconoom

  Als Planeconoom bij de gemeente Leidschendam-Voorburg ben je verantwoordelijk voor het financieel-economische aspect van locatie- en gebiedsontwikkelingen.

 • Consulent jeugd

  Ben je dienstverlenend, zet je je graag in voor kinderen en hun gezin en ben je op zoek naar een leuke functie bij de gemeente Leidschendam-Voorburg? Solliciteer dan nu!

 • Allround medewerkers groenvoorziening

  De gemeente en haar inwoners hechten grote waarde aan de kwaliteit van het groen. Vind jij het leuk om de ogen en oren van de wijk te zijn en veel contact met de inwoners te hebben, dan is dit een functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een allround medewerkers groenvoorziening.
   

 • Consulent Zorg

  Als consulent zorg handel je meldingen en aanvragen af rondom (sociale) ondersteuning.

 • medewerker Gemeentearchief

  Het papieren geheugen van een gemeente werkt alleen goed, als het goed, geordend en toegankelijk wordt bewaard. Als medewerker Gemeentearchief zorg je met jouw nauwkeurige, klassieke inventarissen dat het papieren archief geïnventariseerd wordt en gereed is voor overdracht of in aanmerking komt voor vernietiging. Ben jij bekend met de geschiedenis van de Gemeente Leidschendam-Voorburg en heb jij veel ervaring met papieren archieven? Dan komen we graag in contact.
   

 • Strategisch adviseur Regio

  Ben jij een enthousiaste, onafhankelijke en verbindende generalist met visie en overzicht? Voel jij je verbonden met ruimtelijke vraagstukken op verschillende schaalniveaus?Verbind je graag de belangen van onze gemeente met die van andere gemeentes, regio en provincie? En ben je toe aan een volgende stap waarin je samen met collega’s tanden mag zetten in uitdagende strategische ruimtelijke vraagstukken? Dan leren we je graag kennen!

Open sollicitatie, stageverzoek en tijdelijke opdrachten

Een open sollicitatie of stageverzoek wordt niet in behandeling genomen. Onze tijdelijke opdrachten worden gepubliceerd op www.flextender.nl. Hier kunt u zich als leverancier registreren om mee te dingen naar een inhuuropdracht.

 

Beste werkgever 2019-2020 gekozen door werknemers