Werken bij Leidschendam-Voorburg

Dat betekent, werken voor een sociale en ondernemende gemeente met ongeveer 75.000 inwoners. We werken aan de gezamenlijke ambitie om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan de inwoners, bedrijven en instellingen. We werken informatiegestuurd en zijn toekomstgericht. We stimuleren klantgerichtheid en het nemen van eigen initiatief. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid. Het medewerkersonderzoek 2019-2020 wees uit dat medewerkers het vertrouwen van hun werkgever waarderen en dat het hen zelfstandiger en flexibeler maakt. Deze positieve waardering leverde het keurmerk 'Beste werkgever' op.

Vacatures

 • Beleidsontwikkelaar economie

  Wil jij je bezighouden met uiteenlopende onderwerpen op het gebied van economie, recreatie & toerisme, zoals een vitale lokale economie met voldoende ruimte voor bedrijvigheid en een goed voorzieningenniveau? Wil jij als ervaren en inhoudelijk beleidsadviseur je bijdrage leveren aan de ruimtelijk economische visie van Leidschendam-Voorburg? En werk je graag samen in een enthousiast team aan concrete projecten en opgaven om zo een gunstig ondernemersklimaat te creëren? Dan moet je snel onze vacature lezen en wellicht kunnen wij meer voor elkaar betekenen!
   

 • Financieel adviseur

  Ben jij iemand die in staat is de belangrijkste beleidsontwikkelingen van (binnen en buiten) de organisatie in combinatie met de bijbehorende bestuurlijke opgaven te overzien en op basis hiervan de regie te voeren over de planning- en control cyclus?
   

 • Senior beleidsontwikkelaar sociaal domein

  Ben jij een ondernemende en omgevingsbewuste beleidsprofessional? En ben je toe aan een volgende stap waarin je samen met collega’s je tanden mag zetten in uitdagende maatschappelijke vraagstukken om concrete resultaten voor onze inwoners te realiseren? Dan leren we je graag kennen!

 • Adviseur grondzaken

  Ben jij een ondernemende en omgevingsbewuste professional? En ben je toe aan een volgende stap waarin je samen met collega’s je tanden mag zetten in uitdagende locatie-ontwikkelvraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees onderstaande vacature en wellicht kunnen wij meer voor elkaar betekenen.

Open sollicitatie en tijdelijke opdrachten

Een open sollicitatie wordt niet in behandeling genomen. Onze tijdelijke opdrachten worden gepubliceerd op www.flextender.nl. Hier kunt u zich als leverancier registreren om mee te dingen naar een inhuuropdracht.

 

Beste werkgever 2019-2020 gekozen door werknemers