Werken bij Leidschendam-Voorburg

Dat betekent, werken voor een sociale en ondernemende gemeente met ongeveer 75.000 inwoners. We werken aan de gezamenlijke ambitie om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan de inwoners, bedrijven en instellingen. We werken informatiegestuurd en zijn toekomstgericht. We stimuleren klantgerichtheid en het nemen van eigen initiatief. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid. Het medewerkersonderzoek 2019-2020 wees uit dat medewerkers het vertrouwen van hun werkgever waarderen en dat het hen zelfstandiger en flexibeler maakt. Deze positieve waardering leverde het keurmerk 'Beste werkgever' op.

Vacatures

 • Planeconoom

  Als Planeconoom bij de gemeente Leidschendam-Voorburg ben je verantwoordelijk voor het financieel-economische aspect van locatie- en gebiedsontwikkelingen.

 • Stagiair(e) Finance en Control

  De afdeling Concern Control binnen de gemeente Leidschendam-Voorburg heeft plek voor een mooie afstudeerstage. Het opzetten van een management control framework, het uitvoeren van een nulmeting en het uitwerken van een voorstel voor een ontwikkelaanpak zijn onderdeel van het takenpakket.  Heb je interesse? Lees snel verder!
   

 • Inkoopadviseur

  Gaat je hart sneller kloppen van het inkopen van leveringen en diensten? Ben jij op zoek naar een inkoopfunctie met veel vrijheid en zelfstandigheid om de functie naar een hoger niveau te brengen? Ben je een stevige, onafhankelijke en ervaren adviseur? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Projectleider inkoop jeugd

  Je bent verantwoordelijk voor het project inkoop Jeugd binnen de gemeente. Je legt verbindingen op het gebied van de inkoop Jeugdzorg binnen Haaglanden en vertaalt de ontwikkelingen naar de gemeente Leidschendam-Voorburg. Adviseert hierbij de regisseur Jeugd en de teamleider. Stuurt tevens het projectteam aan.

Open sollicitatie, stageverzoek en tijdelijke opdrachten

Lees meer over open sollicitaties en het aanmaken van job alerts op de website van ons samenwerkingsverband in de regio: Werken in Haaglanden.

Onze tijdelijke opdrachten worden gepubliceerd op www.flextender.nl. Hier kunt u zich als leverancier registreren om mee te dingen naar een inhuuropdracht.

 

Beste werkgever 2019-2020 gekozen door werknemers