Werken bij Leidschendam-Voorburg

Dat betekent, werken voor een sociale en ondernemende gemeente met ongeveer 75.000 inwoners. We werken aan de gezamenlijke ambitie om de best mogelijke dienstverlening te bieden aan de inwoners, bedrijven en instellingen. We werken informatiegestuurd en zijn toekomstgericht. We stimuleren klantgerichtheid en het nemen van eigen initiatief. De lijnen zijn kort, we kennen elkaar en we weten wat er speelt. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid. Het medewerkersonderzoek 2019-2020 wees uit dat medewerkers het vertrouwen van hun werkgever waarderen en dat het hen zelfstandiger en flexibeler maakt. Deze positieve waardering leverde het keurmerk 'Beste werkgever' op.

Vacatures

 • Inkoopadviseur

  Gaat jouw hart sneller kloppen van het inkopen van leveringen en diensten? Ben jij op zoek naar een inkoopfunctie met veel vrijheid en zelfstandigheid om de functie naar een hoger niveau te brengen? Ben je een stevige, onafhankelijke en ervaren adviseur? Dan zijn we op zoek naar jou!

 • Jurist Ruimtelijke Plannen

  De gemeente Leidschendam-Voorburg staat voor meerdere mooie uitdagingen: we willen ruimte bieden aan ruimtelijke initiatieven die bijdragen aan onze gemeentelijke ambities zoals de transformatie van het Diaconessenhuis Voorburg en kantoorgebouw Appelgaarde 2-4 bij station Mariahoeve, en werklocaties zoals Overgoo en Klein Plaspoelpolder (zie ons Projectenboek) transformeren naar gemengd woon/werkgebieden. Bovendien willen we de Omgevingswet soepel en snel implementeren.
  Om dit allemaal succesvol te kunnen doen zoeken we een enthousiaste jurist ruimtelijke plannen die als spin in het web wil dienen!
   

 • Accounthouder Vastgoed

  Ben jij een accounthouder met vastgoed ervaring? Of ben je een vastgoedmakelaar die graag contacten onderhoudt met huurders? Spreekt het je aan om bij een ambitieuze werkgever te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
   

 • Consulent Zorg

  Ter vervanging van een collega zoeken wij een consulent zorg voor 36 uur per week. Als consulent Zorg behandel je meldingen en aanvragen rondom (sociale) ondersteuning. Heb je interesse? Lees dan snel onderstaande vacature en bij interesse zien wij graag je sollicitatie tegemoet.

Open sollicitatie, stageverzoek en tijdelijke opdrachten

Lees meer over open sollicitaties en het aanmaken van job alerts op de website van ons samenwerkingsverband in de regio: Werken in Haaglanden.

Onze tijdelijke opdrachten worden gepubliceerd op www.flextender.nl. Hier kunt u zich als leverancier registreren om mee te dingen naar een inhuuropdracht.

 

Beste werkgever 2019-2020 gekozen door werknemers