Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage
Logo van Gemeente Leidschendam-Voorburg dat doorverwijst naar de homepage

Wegafsluitingen

Als de gemeente in of rond Leidschendam-Voorburg werkzaamheden uitvoert, informeren we u hierover.

Wat u moet weten

Staat er bij de actuele wegafsluitingen niets vermeld, dan heeft de gemeente zelf op dit moment geen actuele wegafsluitingen. U kunt ook informatie over werkzaamheden op andere websites bekijken:

 • Databank wegverkeersgegevensexterne-link-icoon (Melvin). Daarin vindt u op straatniveau actuele informatie over wegafsluitingen bij werkzaamheden en evenementen. U zoekt op de volgende manier: vul rechtsboven bij de button met de loep de zoekterm 'Leidschendam-Voorburg' in, en vul vervolgens linksboven bij de oranje button de gewenste periode in
 • Op www.vananaarbeter.nlexterne-link-icoon geeft Rijkswaterstaat informatie over files, vertragingen, werkzaamheden, hinder en incidenten op snelwegen

Actuele wegafsluitingen

 • Bruijnings Ingenhoeslaan (Voorburg) - 3 juni tot en met 5 juli 2024

  Wegens rioleringswerkzaamheden is de Bruijnings Ingenhoeslaan in Voorburg van 3 juni tot en met 5 juli in beide richtingen (gedeeltelijk) afgesloten voor verkeer.

  Icoon pilon ter verbeelding wegwerkzaamheden
 • (nacht) Afsluiting N14/Sijtwendetunnel - 17/18 en 18/19 juni 2024

  Volgende week sluit Rijkswaterstaat de N14/Sijtwendetunnel af voor regulier onderhoud. In de nacht van 17 op 18 juni, tussen 21:00 en 5:00 uur, zijn de 3 tunnels afgesloten vanaf de N14/N44 in de richting van de A4. In de nacht van 18 op 19 juni, tussen 21:00 uur en 5:00 uur, zijn de 3 tunnels afgesloten vanaf de N14/A4 richting de N44. Houd rekening met een extra reistijd van ongeveer 10 minuten. Meer informatie is te vinden op de website van Rijkswaterstaat: • 18/19 juni: Grootschalige werkzaamheden aan tunnel op de N14 (Leidschendam → Den Haag) Tussen A4: Leidschendam en Den Haag-Mariahoeve. | Rijkswaterstaat Verkeersinformatie (rwsverkeersinfo.nl)

  Afsluiting Vliettunnel N14 richting A4
 • Spinozalaan (Voorburg) - maandag 24 juni 2024

  Op maandag 24 juni tussen 7:00 en 17:00 uur is een deel van de Spinozalaan, tussen de Prins Bernhardlaan en de Monseigneur van Steelaan, afgesloten. Deze afsluiting is nodig vanwege rioleringswerkzaamheden.

  Icoon wegwerker voor wegafsluitingen
 • Broekslootkade (Voorburg) - 10 juni tot en met 12 juli 2024

  Vanwege werkzaamheden aan kabels en leidingen is de Broekslootkade in Voorburg van 10 juni tot en met 12 juli afgesloten voor verkeer in beide richtingen.

  Verkeersbord werkzaamheden
 • Burgemeester van Duyvendijklaan (Leidschendam) - 13 mei tot en met 28 juni 2024

  Wegens werkzaamheden aan de weg (fase 1) is de Burgemeester van Duyvendijklaan in Leidschendam van 13 mei tot en met 28 juni in beide richtingen gesloten voor verkeer.

  Icoon wegwerker voor wegafsluitingen
 • Meer nieuws