HomeGemeente Leidschendam-Voorburg logo

HomeGemeente Leidschendam-Voorburg logo

Nieuws

 • Extra handen voor dierenambulance hard nodig

  Een gedumpte kip langs de weg, een zwaan die door een verwonding aan zijn vleugel niet meer kan wegvliegen of een hond of kat die de weg naar huis niet meer vindt. Het zijn maar een paar van de vele meldingen die de dierenambulance dagelijks krijgt. Vorig jaar rukte de ambulance alleen in Leidschendam-Voorburg al 2.000 keer uit voor dieren in nood. Om al die dieren op te vangen, zijn vrijwilligers onmisbaar.

  Vrijwilliger Harold staat voor een dierenambulance en heeft een hond in zijn armen vast.
 • Afsluiting Parktunnel (N14) richting Den Haag 25 februari tot 9 maart

  Rijkswaterstaat werkt aan de Parktunnel (N14) van 25 februari tot 9 maart aan o.a. de verlichting. In deze periode is de tunnelbuis doordeweeks (dag en nacht) afgesloten, van zondag 21:00 uur tot zaterdag 06:00 uur. In de weekenden is de tunnel in beide richtingen open. Houd rekening met extra reistijd van 10 tot 30 minuten. Reis met het OV of de fiets, vermijd de spits en werk waar mogelijk thuis!

  N14 wegafsluiting van de Parktunnel
 • Vlietweg 3: Overeenkomst jongerenwoningen ondertekend en omgevingsplan ter inzage

  De ontwikkeling van jongerenwoningen op Vlietweg 3 gaat de volgende fase in. De gemeente en 1828 Groep hebben hun handtekening gezet onder de afspraken over de ontwikkeling van de woningbouw. Voor de ontwikkeling van de woningbouw moet de gemeenteraad een nieuw omgevingsplan vaststellen, dat ligt binnenkort ter inzage zodat inwoners hier een reactie op kunnen geven.

  Wethouder Bianca Bremer en Ernest van der Meijde ondertekenden de Anterieure Overeenkomst voor de ontwikkeling van Vlietweg 3
 • Meer nieuws